Γιορτάζουν
Ξεφυλλίστε το νέο μας κατάλογο κάνοντας κλικ στο εξώφυλλο

Starten wir!

Η σειρά Starten wir! οδηγεί αρχάριους μαθητές από 16 ετών και ενήλικες μέσα από τρεις τόμους στο επίπεδο Β1 προετοιμάζοντάς τους παράλληλα για τις απαιτήσεις των εξετάσεων των επιπέδων Α1, Α2 και Β1.
Τα θεματικά κεφάλαια έχουν μια ξεκάθαρη δομή: το κάθε δισέλιδο αντιστοιχεί σε δύο διδακτικές ώρες. Οι δοκιμασμένοι τύποι ασκήσεων με τις πολύ αναλυτικές οδηγίες διευκολύνουν το μάθημα και μειώνουν τον χρόνο προετοιμασίας. Κάθε δισέλιδο ξεκινάει με μια σύντομη επανάληψη και κλείνει με μια παραγωγική δραστηριότητα, όπου ο μαθητής εφαρμόζει ενεργά ό,τι έχει μόλις μάθει. Εξασκούνται όλες οι δεξιότητες, ενώ λαμβάνονται επίσης υπόψη οι νέες και οι διευρυμένες δεξιότητες σύμφωνα με τον συνοδευτικό τόμο του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς, όπως είναι η διαμεσολάβηση. Στο δισέλιδο με τίτλο Grammatik Xpress, οι μαθητές θα βρουν συγκεντρωμένη τη γραμματική του κεφαλαίου μαζί με κάποιες πρώτες ασκήσεις για κάθε φαινόμενο. Κάθε κεφάλαιο ολοκληρώνεται με τη σελίδα Xtra Lesen, που προσφέρει ένα ενδιαφέρον κείμενο μαζί με ασκήσεις κατανόησης. Κάθε κεφάλαιο συμπληρώνεται θεματικά με ένα βίντεο γύρω από τις γερμανόφωνες χώρες.
Για κάθε άσκηση στο Βιβλίο του μαθητή υπάρχει αντίστοιχη άσκηση στο Βιβλίο ασκήσεων με ακριβώς τον ίδιο αριθμό, καθιστώντας έτσι τις παραπομπές περιττές. Το Βιβλίο ασκήσεων προσφέρει ασκήσεις λεξιλογίου, εκφραστικών μέσων, γραμματικής, προφοράς και ορθογραφίας, καθώς και το βασικό λεξιλόγιο ανά κεφάλαιο. Το πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό διατίθεται ως δωρεάν download και για τους μαθητές, διευκολύνοντας έτσι την ανεξάρτητη μελέτη στο σπίτι.

Οι χρήστες smartphone ή tablet έχουν επιπλέον τη δυνατότητα μέσω της εφαρμογής Hueber Media-App να αποκτήσουν άμεση πρόσβαση σε όλα τα ακουστικά κείμενα και βίντεο.

Επιπλέον δωρεάν διδακτικό υλικό στο www.hueber.de/starten-wir


Top