Γιορτάζουν
Ξεφυλλίστε το νέο μας κατάλογο κάνοντας κλικ στο εξώφυλλο

Menschen σε 3 τόμους

Η διδακτική σειρά Menschen οδηγεί αρχάριους μαθητές από 16 ετών στο επίπεδο Β1 και προετοιμάζει για τη εξέταση Zertifikat B1. Η ξεκάθαρη δομή και τα σύντομα κεφάλαια με μόνο 4 σελίδες εξασφαλίζουν τη συστηματική διδασκαλία της ύλης και κρατούν ζωντανό το ενδιαφέρον των μαθητών χάρη στη γρήγορη εναλλαγή των θεμάτων.

Ανά τρία κεφάλαια σχηματίζεται μία ενότητα, που πλαισιώνεται από τέσσερις σελίδες στο Βιβλίο του μαθητή με κείμενα, ασκήσεις πάνω στα βιντεοκλίπ που υπάρχουν στο DVD της σειράς, ένα project με θέμα τις γερμανόφωνες χώρες και ένα τραγούδι.

Μια ποικιλία ασκήσεων με επαναληπτικές ενότητες εμπεδώνει τη γραμματική, τις συντακτικές δομές και το λεξιλόγιο.

Η διδακτική σειρά πλαισιώνεται από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό. Οι χρήστες smartphone ή tablet έχουν επιπλέον τη δυνατότητα μέσω της εφαρμογής επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented-Reality-App) με ένα απλό σκανάρισμα της σελίδας του βιβλίου να αποκτήσουν άμεση πρόσβαση σε όλα τα ακουστικά κείμενα και τα φιλμάκια.

Η σειρά Menschen διατίθεται σε τρεις τόμους ή σε έξι λεπτούς τόμους.

Επιπλέον διδακτικό υλικό, την πλατφόρμα διδασκαλίας moodle, καθώς και διαδραστικές online ασκήσεις θα βρείτε δωρεάν στο www.hueber.de/menschen.


Top