Γιορτάζουν
Ξεφυλλίστε το νέο μας κατάλογο κάνοντας κλικ στο εξώφυλλο

ΜΟΜΕΝΤΕ σε 3 τόμους

MOMENTE – Η νέα διδακτική σειρά για μαθητές από 16 ετών, που συνδυάζει βιβλίο και πολυμέσα


Η διδακτική σειρά MOMENTE οδηγεί αρχάριους μαθητές από 16 ετών στο επίπεδο Β1 και προετοιμάζει για τις εξετάσεις των επιπέδων Α1, Α2 και B1. Σχεδιάστηκε εξαρχής ως βιβλίο με ενσωματωμένη διαδραστική έκδοση, διευκολύνοντας την απρόσκοπτη μετάβαση από το βιβλίο στο Smartphone ή το Tablet, τόσο σε συνθήκες δια ζώσης όσο και online διδασκαλίας.

Η σειρά MOMENTE προσφέρει στους μαθητές πολλαπλά κίνητρα: διευκολύνει την ξεκάθαρη και στοχευμένη μάθηση, καλλιεργεί τη θετική αίσθηση επιτυχίας σε κάθε διδακτικό βήμα και κινεί την περιέργεια των μαθητών με ενδιαφέροντες πρωταγωνιστές, θέματα και τις ιστορίες. Επεξηγηματικά βιντεοκλίπ παρουσιάζουν το λεξιλόγιο, τα απαραίτητα εκφραστικά μέσα, καθώς και τα γραμματικά φαινόμενα, διευκολύνοντας έτσι την ανεξάρτητη μάθηση. Μια πληθώρα επιπλέον διαδραστικών ασκήσεων επιτρέπει στους μαθητές να επαναλάβουν και να εμπεδώσουν την ύλη, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Η ύλη κάθε επιπέδου (Α1-B1) καλύπτεται μέσα από 8 θεματικές ενότητες, που αποτελούνται από 3 κεφάλαια η καθεμία. Κάθε θεματική ενότητα ολοκληρώνεται με ένα «περιοδικό» ποικίλης ύλης, που περιέχει ενδιαφέρουσες πληροφορίες γύρω από τις γερμανόφωνες χώρες, καθώς και μία συνοπτική παρουσίαση της γραμματικής και των απαραίτητων εκφραστικών μέσων. Η ξεκάθαρη δομή και τα σύντομα κεφάλαια με μόνο 4 σελίδες εξασφαλίζουν τη συστηματική διδασκαλία της ύλης και κρατούν ζωντανό το ενδιαφέρον των μαθητών χάρη στη γρήγορη εναλλαγή των θεμάτων.

Ενεργοποιώντας τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης, που βρίσκεται τυπωμένος στο βιβλίο, έχετε, τόσο εσείς όσο και οι μαθητές σας, πρόσβαση στην ψηφιακή μορφή του Βιβλίου του μαθητή. Η εφαρμογή Hueber interaktiv App προσφέρει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το ψηφιακό βιβλίο και offline, π.χ. από το Smartphone.

Η σειρά MOMENTE διατίθεται σε τρεις τόμους ή σε έξι λεπτούς τόμους.

Ανακαλύψτε εδώ τη διδακτική σειρά, που θα σας εμπνεύσει!

Einstufungstest A1.1 Aufgabenblatt
Einstufungstest A1.1 Korrekturschablone
Einstufungstest A1.2 Aufgabenblatt
Einstufungstest A1.2 Korrekturschablone
Einstufungstest A2.1 Aufgabenblatt
Einstufungstest A2.1 Korrekturschablone
Einstufungstest A2.2 Aufgabenblatt
Einstufungstest A2.2 Korrekturschablone

Top